top of page

Good Manners - Training & Advies

                                        

Ik ben Marloes van Wijk, oprichter en eigenaar van Good Manners - training & advies. Leuk dat je de moeite neemt meer over mij en mijn werk en achtergrond te lezen! 

Human Resources

In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar Human Resources. De keuze hiervoor was een logisch gevolg van mijn wens om mensen te helpen bij hun ontwikkeling binnen hun functie, maar ook op persoonlijk vlak. Mijn interesse heb ik omgezet in kennis over loopbaanbegeleiding, training en coaching.

 

Hoe trek je als bedrijf de juiste medewerkers aan? En hoe zorg je ervoor dat je deze ‘juweeltjes’ aan je bindt en dat zij zich verder ontwikkelen zodat ze van toegevoegde waarde zijn en blijven? Ik ben ervan overtuigd dat opleiding en training hiervoor een belangrijk instrument is. De combinatie van kennis over het opleiden van personeel en mijn horeca verleden – ik weet hoe het er ‘op de vloer’ aan toe gaat en spreek de taal- zie ik dan ook als mijn kracht.

Vrienden die Diner

Jarenlang heb ik met plezier operationele functies binnen de horeca uitgeoefend. Ik ben werkzaam geweest in diverse hotels in de bediening en banqueting. Ik heb in chique restaurants en hotels gewerkt, maar ook achter de bar gestaan en een strandseizoen hard gewerkt in de buitenlucht.

Voor mij is de horeca een bruisende branche. De diversiteit aan gasten met bijkomende
wensen maakt het levendig en afwisselend. Mijn missie was gasten met een grote glimlach de deur uit te laten gaan. Mensen helpen gaf en geeft mij een enorm voldaan gevoel.

Grote glimlach! 

Koptekst 2

Martini op de Bar

Good Manners

Niets is leuker dan doen waar je voor de volle 100% achter staat! Dit heeft voor mij geresulteerd in de opstart van Good Manners - training & advies. Ik lever als trainer een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen en organisaties en dit ook nog eens binnen de branche waar ik mij zo thuis voel. 

 

Op energieke, betrokken en duidelijke wijze zet ik mij als trainer in om mensen te helpen zichzelf verder te ontwikkelen zodat zij het beste uit zichzelf halen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, doen, humor en een praktijkgerichte insteek. In mijn trainingen en workshops geen urenlange theorieën of modellen, maar actie en confrontatie met als doel leren van en met elkaar! 

bottom of page